新年明けましておめでとうございます。
新しい年が良き年となることをお祈り申し上げます。
近茶流は、作り方をお教えするだけでなく、食材、料理の背景や歴史、懐石料理、器など、文化としての日本料理をお伝えすることによって、皆さんや皆さんの周りの方々が心豊かに、そして幸せになれる学び舎を目指しています。
今年は、文化としての日本料理を学び楽しむためのコンテンツを新たに形にするつもりです。こちらもお楽しみに。
よいお正月をお過ごしください。
近茶流宗家 柳原尚之
New Year Greetings for 2025
Happy New Year!
Hope this year brings you lots of happiness!
Have you welcomed Toshigami-sama and enjoyed some Osechi?
KINSARYU is not just about teaching recipes. We love sharing the stories and histories behind the the dishes and Japanese cuisine as a culture, so you and those around you can feel inspired and enriched.
This year, we’re excited to create new ways for you to explore and enjoy washoku and Japanese culture, so stay tuned!
Wishing you a great start to the year!
Executive Chef and CEO of KINSARYU Yanagihara Cooking School
Naoyuki Yanagihara
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